Екстра Нина: Ще ги съдя за клевета!





Екстра Нина: Ще ги съдя за клевета!


Екстра Нина се намери! Всъщност се оказа, че фолк дивата никога не се е губила, а по-скоро някой съдия-изпълнител не си е свършил работата, както трябва.

„Това е недоразумение”, каза изпълнителката на „Светица” пред музикално радио. Тя бе издирвана заради задължение от 2700 лв. По думите й нейният съпруг отдавна се е издължил на банката. В последствие обаче съдия-изпълнител се обадил на Екстра Нина и заявил, че има неизплатени задължения по кредитната карта и срещу певицата има заведено дело. Фолк дивата останала много учудена и се обадила на съпруга си, който е в Канада. Мъжът й я уверил, че всичко е платено и че това са телефонни мошеници.


По-късно става ясно, че това не е измама, но Екстра Нина все пак отказва да плати тези 2700 лв., тъй като е сигурна, че сумата е изчистена. „Дори казах на съдия-изпълнителката изрично, че всичко ще бъде уредено, когато се прибере съпругът ми. Така или иначе, се начисляват лихви, така че банката трябва да е доволна”, обяснила певицата.


Екстра Нина постоянно си кореспондирала със служителката, пращали си мейли, а освен това, телефонът на звездата лесно може да се открие във Фейсбук. Вместо това, изведнъж навсякъде по медиите пише, че Екстра Нина се издирва.

Русокосата фурия е категорична, че няма да остави нещата така. Ако това е дело на банката, тя е готова да ги съди за клевета и уронване на престиж. „Изкараха ме най-голямата крадла”, сумти Екстра Нина.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи