Самоуби ли се и защо Вера Кочовска?





Самоуби ли се и защо Вера Кочовска?


Вера Кочовска обичаше да казва, че на Ванга й отнели душата, а на нея й взели здравето. Обясняваше си несгодите си с това, че висшите й покровители й дават знак, че мисията й на земята е приключила. Въпреки философското разбиране на неизбежността на състоянието й, голямата прорицателка и лечителка беше съсипана от двегодишните си мъки, породени от влошеното й здраве.

Напоследък и инсултът, последван от белодробен оток я бяха довели до критично състояние и кома, от която излезе, но нищо повече не можеше да я убеди, че й остават дни на земята. Не я радваше и съдбата на страната ни, която тя сполучливо оприличаваше на кораб, плуващ в мъглата на неизвестното. Тровеше я хорската злоба и омраза и ратуваше за разбирателство и обич между хората. Предричаше, че само тогава България ще се избави от сегашното си тежко положение.

Накрая Вера не вземала изписаните й една дузина хапове и ги скривала под леглото. Така доброволно е ускорила края си. Напоследък в пресата се появи и неспоменаван проблем, който, ако е вярно, непременно е утежнил състоянието й. Учен, който е изследвал дарбата й е установил, че прословутото й трето око всъщност било тумор. Каквато и да е истината за феноменалната Кочовска, едно е ясно – тя стана жертва на човешката неблагодарност.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи