Кой разплака Николета Лозанова?





Кой разплака Николета Лозанова?
Плеймейтката Николета Лозанова


Плеймейтката Николета Лозанова се разхлипа като малко детенце. Хакери разбили профила й във „Фейсбук“ и моделката била огорчена от хорската злоба.
„Не разбирам защо ме мразят толкова. Нямам и миг спокойствие. Писна ми вече“, изригнала плеймейтката, докладва запознат с цялата история.

В популярната социална мрежа десетки са хората, които се представят от името на Ни Ло. Но преди време тя заяви, че има само един профил и го използва, за да публикува снимки от личния си сайт.

След хакерската атака половинката на Валери Божинов помолила своите приятели да се прехвърлят към новия й „Фейс“ профил.

За никого не е тайна, че Лозанова е една от най-мразените известни личности в България. След като се загаджи с нападателя на „Парма“, тя привлече гнева на всички върху себе си и хората я обявиха за „крадла на мъже“. Но напук на хорската злоба, Николета през цялото време демонстрира самочувствие и казва, че е щастлива с ритнитопковеца.

„Драмата“ на Лозанова вдъхнови интернет потребител, който предлага решение на „проблема“ и пише, че е добре „голямата новина“ да бъде отразена във вечерната емисия новини. Може пък някой да се обади, за да съобщи за хакера, разплакал моделката.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи