Румънската Андреа побърка организатори с претенциите си





Андреа Баника
Андреа Баника

Андреа Баника е румънска изпълнителка, която е доста популярна през последните месеци. Тя натрупа фенове благодарение на песента „Самба“ и още едно бразилско изпълнение. В България е известна и като Андреа Баница, заради транскрипцията на името й. И не на последно място – комшийската певица много прилича на нашата Андреа, но това че е адашка на нашето чудо не я прави токова скандална.Всъщност, Баника е щастливо омъжена и изключително скромна в личния си живот.

В България Андреа дойде, за да направи промоция на новия си албум, който носи предизвикателното заглавие „Best off”. Преди промоцията тя събра фенове и почитатели в столичния The Mall. Сексапилната румънка не спря да се шегува, докато раздаваше автографи, заобиколена и от популярни родни имена като Жорж от Star Academy, шефът на АРА мюзик и съпругата му.

Освен, че е омъжена, Андреа има и прекрасна малка дъщеря. Най-добрата почивка за нея е да си играе с хлапето, а напрежението от натовареното си ежедневие освобождавала със спорт. На сцената предпочита супер секси тоалети, с които се чувства свободна да танцува, докато в останалото време стилът й е спортно-елегантен.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи