Алекс Раева разтури семейството на DJ Дончо





Алекс Раева разтури семейството на DJ Дончо
Алекс Раева


Певицата Александра Раева разкри сърцето си, но само за да предизвика гневните реакции на по-консервативните от феновете си. Признанието й че със сценичния й партньор DJ Дончо са повече от колеги и приятели, веднага провокира коментарите, че именно заради нея музикантът е сложил край на брака си.

Според изданието hotnews.bg Алекс Раева твърди, че далеч преди топлите чувства между нея и Дончо да станат факт, нещата в семейството му не вървели. В комбинацията с депресията, в която тя самата била изпаднала след раздялата си с Камен, двамата се оказали идеални другари. Приятелството им преминало и на следваща фаза.


Това обаче по никакъв начин не се приема с охота и разбиране от домакините, за които изпълнителката на “Revelation” е въртиопашка, излъгала и прелъстила Дончо.


„Тази (Алекс) не може да търпи някой около нея да е щастлив. Най знае да се бърка в чуждите работи и да краде чуждото щастие”, коментира ситуацията оналйн потребител, представящ се за millennium. В тази посока клонят и останалите мнения за връзката на Раева и диджея.


Самата певица обаче остава равнодушна към писанията и споделя, че в очите на Дончо вижда тези на бъдещите си деца.

Може би пък чувствата помежду им наистина да са чисти!

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи