Андреа пренебрегнала Слави




Андреа пренебрегнала Слави
Фолкпевицата Андреа

Фолкпевицата Андреа е чест образ за подигравка в „Шоуто на Слави”. Сексапилната изпълнителка почти всяка седмица бива подигравана от сценаристите на Дългия, като или бива прочитана хумористична новина за нея, или пък направо актьорът Мариан Бачев се гаври с блондинката, имитирайки я къде сполучливо, къде не.
Оказва се, че поводът за злонамерените атаки към пайнерската дива се корени още преди 4 години. Тогава на гости при шоумена бе родният художник Иван Яхнаджиев, който освен върху платна рисува и върху женски тела, така наречения стил бодиарт. За свой модел в шоуто зографът взел все още никому неизвестната тогава Теодора Андреева, която, облечена в бял сутиен, се изтипоса гола-голеничка пред зрителите на Би Ти Ви. Мераклия винаги да опита от професията на гостите си, Трифонов веднага взе четката и започна да рисува по тялото на модела Андреа.

„Колкото по-късно, толкова по-мръсно” – това явно е един от водещите житейски принципи на Слави, коментират от обкръжението му. Известността на Андреа се превърнала в отдушник за комплексите на шоумена. Вече близо 2 години той не спира да се гъбарка с нея в предаването си, приписвайки й нулев интелект и всички лоши смехотворни качества на блондинките и леките жени.Прекият контакт на Слави с голотиите на модела в студиото явно са му подействали възбуждащо, след като още след края на шоуто си той започнал да залива с есемеси Теодора. Русата сексбомба обаче била категорична в отказа си и набързо попарила мераците на гологлавия водещ.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи