Тризначките пишат книга: ще четем!

Тризначките пишат книга: ще четем!


Позавехналата слава на сестрите Вяра, Надежда и Любов е на път да се възпламени с нов блясък. Русокосите моми, известни като „тризначките от Биг брадър“ обявиха официално, че пишат книга. Голям смях ще падне, ако трудът им не види първо добро редакторско ренде.

Русокосите дами си изпросиха сами прякорите - “триглава ламя” и “три в едно” до “грозни пуйки”. Слушането на изцепките им по време на популярното риалити беше забавно. Народът яко се гъбаркаше и след като една от сестрите – Любов, спечели наградата от 200 000 лева и славата връхлетя недоучените момичета от провинцията. Те много силна се постараха да покажат на всички, че “не са някакви прости” и си пъхаха главите къде ли не. Скромното им IQ не ги отказа да се пробват в игри и състезания за многознайковци, където неизменно и доброволно осигуряваха веселата част. Най-успешната им реализация май останаха голите снимки в “Плейбой”, след които тръгнаха солени приказки за тройката. Мълвата развя версията, че сестрите са похарчили наградата, не са се справили с проекта си за следване в роден университет и са започнали да практикуват една древна професия.

Заради клюките, които постоянно вървят пред нас и след нас, решихме да кажем някои истини за т.н висше общество, анонсираха авторките. Майка им много страдала от намеците, че дъщерите й извършват сексуални услуги. Тъкмо по тази причина те считали за задължително да изчистят имената си час по-скоро. Черновата на книгата, която трябва да излезе през есента, била наполовина готова.

Паралелно с писмовните си занимания Вяра, Надежда и Любов редят куфари за дълго пътуване. Истина било намерението им да идат в САЩ, и по-точно в Лас Вегас. Младите жени били убедени, че в чужбина могат да бъдат по-полезни, отколкото в родината си и смятали да се заемат с учене на езици, а също и да се пробват в някоя роля. Тук не ни оценяват, хленчат обидените блондинки.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи