Андреа отново показа гърдите си





Андреа отново показа гърдите си
Гърдата ми изскочи – палавница!

„Упс! Гърдата ми изскочи – палавница! А! И дупето ми се показа! Ама че не непослушни дрехи”, мисли си Андреа, докато феновете й гледат срамотиите.

Фолк дивата отново показа гръд, като този път не се задоволи само с това, ами показа и голо дупе за радост на папараците.

Голата гръд изскочи от деколтето на Андреа уж съвсем невинно. Роклята на гърлата за на Годишните музикални награди на „Планета” бе толкова оскъдна, че едва покриваше пищните й форми.

Така изведнъж лявата гърда на певицата се показа на бял свят, слънце нивга не видяла. Всъщност, поправка – гърдите на Андреа са виждали доста слънце. Така например на прословутата реклама с динения бански папарак успя да заснеме певицата, докато си пуши по голи „очи”.
Дупето на Андреа
Дупето на Андреа
На друго видео в нета едната гърда на Андреа пак лъсва по време на светско събитие, отново предадена от широкото деколте на роклята. И в лесбийското й видео с Николета Лозанова можем да се насладим на огромните „очи” на фолк певицата.

Явно и Андреа осъзнава, че това вече не е актуално, затова поде нова кампания: „Дупе на показ”. Подобно на Преслава, чиято къса рокля разкри срамотиите й по време на участие, и Андреа реши да покаже какво има отдолу. За щастие, се откри само част от дупето й.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи