Андреа: Неприличните предложения ме натоварват!




Андреа: Неприличните предложения ме натоварват!


Постигнах детската си мечта – станах певица, доверява Андреа пред светските хроникьори. Любимата на Кубрат Пулев – Кобрата, е щастлива и с дългогодишната си здрава връзка с него. Няма сила, която да ги раздели, коментират с бяла завист приятели на двойката, като не спестяват очакванията си за близка сватба. И Андреа, и Кобрата обаче залягали здраво върху кариерата и засега подобни планове не са на дневен ред.


Преди да стъпи на сцената, Андреа е правила кръшни стъпки по модните подиуми, припомнят хронисти на нейното развитие. През важната за нея 2005 година Андреа стана “Мис Туризъм” и любимка на публиката в конкурса “Супермодел 2005”. Сега хубавицата иска да покори музикалния ефир на САЩ!
Да бъдеш модел без съмнение е по-лесно, сравнява русокоска. Достатъчно е да имаш хубава визия и да си усвоил правилата на поведение. Изпълнителската кариера е ангажираща и трудна. Нямат нищо общо двете неща, ако мога да се изкажа така, откровеничи Андреа. В свободен изказ тя обръща внимание на това, че е много трудно да се открият “ ху`и песни” /разбирай – “хубави”/.Фолкзвездата си спестява подробности за неприличните предложения, които периодично получава – за разлика от други певици от бранша, за които като че ли това е част от славата. Всяка красива жена може да получи подобно предложение, смята Андреа. Тя лично се стараела да не обръща внимание и бързо да забравя нахалните мъжки думи, защото страшно я натоварвали.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи