Буковска завинаги без грим

Буковска завинаги без грим

Последната клюка в театралните среди гласи, че актрисата Йоана Буковска страда от тежка кожна алергия, заради която светила в дерматологията у нас са й забранили да ползва грим под каквато и да е форма.
Дори на сцената актрисата трябвало да се появява без какъвто и да е макияж, ако желае негативите от алергията да бъдат сведени до минимум и един ден кожата на лицето й да възвърне предишния си блясък.

Към този момент Буковска залагала единствено на билкова козметика, която обаче била безсилна да прикрие белезите на времето и да накара лицето й да грее под свелината на прожекторите, пише в. „24 часа”.

Самата Йоана обаче отхвърля категорично подобни измислици. Според опровержението, което се постарала да даде, липсата на грим по лицето й се дължал не на проблем с кожата, а на това, че отскоро тя е рекламно лице на немска компания, която предлагала единствено продукти на билкова основа. Става дума както за шампоани и кремове, така и на декоративна козметика, която обаче не можела да създаде същия ефект, какъвто сме свикнали да виждаме, когато актрисите се наклепат до ушите с мазила.

От изданието припомнят още, че през миналата година Театърът на Армията се превърна в първия биотеатър у нас. Затова може би е разбираем и изборът на сценичен грим на Буковска.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи