Андрей към Даниела: Върни си ми колата





Андрей към Даниела: Върни си ми колата
сръбската съпруга Даниел

След като миналото лято Андрей и сръбската му съпруга Даниела се разделиха с гръм и трясък, „опосума“ забравил да си поиска обратно „Ягуара“, който подарил като сватбен подарък на красивата сръбкиня, разказват запознати, цитирани от в. „Контра“.

Около проблемите с развода, Андрей оставил бившата си да се полюбува известно време на скъпото возило. Преди няколко месеца обаче нисичкият водещ изпратил Sms на бившата си любима, да му върне колата. Даниела пък се обидила, че нямал доблестта да й звънне, а й изпратил просто едно съобщение от мобилния си.

Първоначално баровският автомобил бил обща придобивка със съдружника му Иван Христов. Двамата се изръсили цели 205 хил. лева, за да не останат по назад от по-заможните си приятели. Арнаудов обаче предложил на Иван да му изплати своя дял, за да може да подари колата на Даниела. Историята замирисва на „Ето ти куклите, дай си ми парцалките“.

Не е ясно дали Даниела ще му върне „Ягуара“, но според запознати, нежната сръбкиня най-вероятно ще го направи, защото е твърде горда и добра да падне на неговото ниво.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи