От какво се възбужда Паришева?





От какво се възбужда Паришева?


Попфолк изпълнителката Елена Паришева разкрива, че близостта на любимия човек й е напълно достатъчна, за да изпита тръпки на сексуална възбуда, но ако към това се добави ароматът на стилен мъжки парфюм, нещата стават неудържими.

За жалост обаче вчерашния Ден на влюбените певицата не успя да прекара в компанията на гаджето си – футболиста Ивелин Попов.


Попов, както знаем, следва спортните си ангажименти в Турция, а Паришева своите – тук в нашенските чалготеки. Затова и двамата не успяха да си кажат очи в очи колко се обичат навръх празника на влюбените, пише bliasak.bg.


Въпреки това блондинката подходи към ситуацията доста зряло и с мъдростта на веща в любовните трепети сподели: „За мен всеки ден може да бъде празник, стига да съм с любимия човек! Уважението и обичта трябва да се показват не само веднъж в годината!”.


За своите фенове Паришев разкри как най-често Ивелин подхожда към сърцето й – с романтична вечеря, пък макар и без скъп подарък.

Така че, господа, ако един ден двойката на певицата и футолиста се разтури, което не им пожелаваме така или иначе, вече имате отрпавна точка по посока на Елена – завладявате сърцето й с вечеря на свещи и покорявате тялото й с неповторимо ухание.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи