Нервите на Николета не издържат, бие Валери-джуниър

Нервите на Николета не издържат, бие Валери-джуниър

Най-после Алисия намери причина да влиза във физически схватки с омразната си съперница Николета Лозанова. Досега войната се водеше на ниво медии с психологически прийоми. Преди седмици обаче, под натиска на общественото мнение, Валери взел при себе си и Николета сина си Валери-джуниър.
Въпросният уикенд очевидно ще постави началото на най-гадните спекулации в отношенията между прословутата тройка. В желанието си да покаже на всички и най-вече на Алисия, че държи на сина си и го обича, Валери даде възможност на Алисия да преувеличава случилото се между кака Ники (така приучавали малкия да нарича Николета) и детето.

Всъщност когато малкият Валери се прибрал при майка си, разплакано съобщил, че Ни Ло го нашляпала заради някаква поразия. За Алисия това било предостатъчен повод да намери Лозанова и лично да й поиска сметка за случилото се. Майката била доволно нахъсена от факта, че не само се посяга на детето й, ами и от това, че го сторва омразната Николета. Няколко дни преди да срещне съперницата си фолкаджийката крещяла истерично и се заканвала с думите: „Ще я науча аз нея хубаво”.

Драматичният сблъсък се състоял няколко дни след случката, в която мащехата Лозанова не изтърпяла белите на Валери-джуниър. Очевидци разказват как в елитно столично заведение Алисия издебнала Николета в дамската тоалетна и й връхлетяла с юмруци и шамари. Последвало скубане, дърпане и бутане, гарнирани с кръвни обиди, край на което сложили непознати клиенти на заведението. Независимо, че ги разтървали Алисия се заканвала да бие Николета навсякъде, където я срещне.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи