Нели Рангелова зачеркна попфолка от Евровизия





Нели Рангелова зачеркна попфолка от Евровизия

Поп звездата Нели Рангелова каза „Не!” на амбициите чалга изпълнител да ни представя на Евровизия

Една от най-титулованите български изпълнителки Нели Рангелова си позволи в прав текст да изрази своите възмущения от идеята обликът на страната ни на популярния музикален конкурс „Евровизия” да бъде поверен на чалга певец.
В интервю за „Сигнал плюс” Рангелова остро разкритикува всякакви въжделения, които биха изкачили попфолк изпълнител на европейската сцена. Според думите й няма певец от лекия жанр, който да е организирал самостоятелен концерт в Зала 1 на НДК и да е запълнил и последната седалка.

„Представяш ли си как ще се чувства тази звезда Х, която освен в чалга клубовете не е ходила никъде другаде и забутаните ресторантчета, защото ако искат да ме излъжат, че пеят само на страхотни заведения – това са пълни лъжи.”, продължава да нарежда Рангелова, като подплатява твърденията си с разкази на свои приятелки, които били навътре в чалгата, пише life.dir.bg.

Нещо повече, изпълнителката на „Раздвоена” дори коментира предполагаемата ситуация, в която по навик която и да е чалга певица си вдига късата пола, а отдолу й лъсват „интимните подробности и прическата на тялото й”.

Кое от българските момиче, пеещо попфолк ритми, знае как да се държи на подобна сцена, как да въздейства на такава публика, дори как да държи микрофона от правилната страна, пита се Рангелова.

За нея единствената възможност страната ни да се представи достойно на Евровизия била да се избере добър изпълнител, забележете, от нейното поколение и за него да се напише специална песен.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи