Разчекнаха Гонзовица




Мис Плейбой 2009 - Светлана Василева
В съботната вечер две телевизии "разчекнаха" Мис Плейбой 2009 - Светлана Василева. Русокосото изкушение "огря" шоуто "В джаза събота вечер" по бТВ и "Горещо" по Нова.
Първо Гонзовица цъфна срещу Венета Райкова, която не успя да накара гостенката си да се разприказва. По-скоро водещата сама даваше превъзбудено отговори на половината от въпросите си. Вероятно разказите на Светлана за футболисти, богати мъже и леглата им са върнали Венчето в малдостта и. 
Истинското шоу се случи "В джаза събота вечер".
Светлана се появи със стилен тоалет, който не остана незабелязан от Вили Сечкова.  "Изглеждаш страхотно, облякла си се като за руски бал", възкликна водещата.
"Верни ли са слуховете, че ти сама си исмисляш връзките с известни мъже,  за да си правиш ПР?". Сечкова пусна запис от гостуването на Благой Георгиев, в който той твърди, че не познава Светлана,макар че в.Уикенд публикува папарашки снимки на футболиста и Светлана. 
"Не съм имала връзка с Благой, но е нелепо той да твърди, че не ме познава", заяви Светлана. 
"Единствения футболист, с който съм спала е Дарко Тасевски",
призна си миската, макар че Сечкова не и повярва. 
"Мъжете с които съм спала могат да се преброят на пръстите на едната ми ръка", изстреля плейбойката. Колкото и Сечкова да се пънеше не успя да измъкне други имена. 
Водещата разплака Светлана от смях като и показа колаж, в който тя е гадже на президента Първанов. Сечкова и обясни предимствата на една такава връзка: 
"Първанов ще те води на лов, ще ти покаже и пушката си",
шегуваше се тя. Следващата "бомба", кояти водещата хвърли, беше колаж на Светлана с Яне Янев. "Той няма да отрича връзката си с теб, както направи Благой Георгиев, а ще се хвали, че освен жена има и любовница". 
Светлана Василева отрече да има конфликти с черната Златка - Мис Плеймейт 2009 . Светлана сподели, че често ставала жертва на интриги на недоброжелателни колежки. Водещата беше подготвила видео послание от Златка Димитрова, което увисна някак ненужно в предаването. Освен, че не е направила нищо, за да подобри говорните си дефекти, Златка продължава да тъне в забвение, независимо, че има претенции да е по-популярна от Мис Плейбой 2009. От кадрите стана ясно, че Златка едва-едва се сеща коя е Гонзовица. Зрителите вероятно пък са се чудили коя е Златка. 
Водещата се опитваше да разчете надписите от татуировките на Гонзовица.
"Само Бог може да ме съди" и "Благословена".
Мис Плейбой обясни, че е вярваща, но няма как вечер да я видят в църквата, на упрека на водещата, че момичета като Светлана всяка вечер са по заведенията. 
В момента Светлана има човек до себе си - бизнесмен, с който е от няколко месеца. Като BLIfe писа Мис Плейбой е загърбила миналото си и  скандалните фотосесии. 

Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи