Радина Кържилова се разголи!





Радина Кържилова се разголи!
Радина Кържилова за MAXIM


Алилуя! Мъжете благославят фотографа, който успя да съблече красавицата Радина Кърджилова.

Младата актриса се разголи за списание „Максим”. Но не се радвайте прекалено – хубавицата все още е далеч дори от софт еротиката. Снимките са премерени – достатъчно секси, за да радват мъжкото око, и все пак дотолкова дискретни, че да не се срамува от мама и тате, когато я видят на корицата.

Фотосесията представя Радина полуразголена – облечена (или по-скоро – съблечена) в секси черна риза, под която се прокрадва черно еротично бельо.

Други пък аплодират прелестите на актрисата: „Екстра е фотосесията. Не е прекалено разголена и въпреки това, пак е секси”, коментират фенове.Противоречиви са коментарите по форумите относно голите снимки на Кърджилова. Според някои, дизайнерите на „Максим” са попрекалили с фотошопа и са изваяли съвършено тяло и форми, които Радина реално не притежава.

Е, Кърджилова няма с какво да изненада почитателите си, тъй като вече сме я виждали в импровизирана еротична „сесия”. Припомняме, че преди няколко месеца Радина лъсна гола в нета, заедно с партньора си от „ТИЛТ” Явор Бахаров. На тези снимки видяхме много повече от съкровените прелести на актрисата, отколкото в „Максим”.

И все пак… Който иска да види изцяло голото тяло на Кърджилова, да гледа филма „ТИЛТ”. Секссцените с красавицата дават възможност да видите Радина, както майка я родила.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи