Цвета Кирилова: Истинският мъж трябва да воюва за мен





Цвета Кирилова

Цвета Кирилова е новото лице на „Здравей, България“


Чаровната журналистка наследи поста от колежката си Ели Гигова и след като дълго време Зрителите я гледаха само в кратките емисии „Календар“, сега тя ги буди всеки ден от ефира на сутрешния блок. Журналистическата кариера на Цвета Кирилова започва още докато следва специалност „Масови комуникации“ в Нов български университет. Тогава легендарният водещ на „Добро утро“ Сашо Авджиев, който е неин преподавател, я кани като стажант в редиците на БНТ. След като натрупва опит в държавната медия, брюнетката отива в частната телевизия РТР. Следващото й работно място е Военният канал, а после става репортер и лице на новините на сутрешния блок по Нова, където отива след лична покана от водещия на предаването Милен Цветков.

„Харесвам професията си, защото тя ме провокира да намирам точни решения, с които да известявам по някакъв интересен начин публиката, че нещо се случва. Динамиката от работата в телевизия не е за всеки, но фактът, че съм посред­ник между най-актуалните събития от цял свят и огромната зрителска аудитория, ме кара да се чувствам изпълнена с енергия“ – споделя водещата. Новото лице на „Здравей, Бъл­гария“ признава, че е свикнала да се бори сама с житейските трудности и не се бои да приема нови предизви­кателства.

„Аз съм зодия Дева и винаги изпипвам много добре всичко, което правя. Искам да съм идеална във всичко, макар че няма перфектни хора и ни­кой не е защитен от грешки“. Редовните зрители на Нова са ка­тегорични, че Цвета е едно от най-красивите лица на телевизията. Водещата обяснява това с факта, че винаги се старае да бъде усмихната и да мисли позитивно. Иначе не е почитателка на диетите, но й харесва да спортува и да се храни здравословно.

Вярва че един ден ще намери голямата любов, с която да остарее и да отгледа де­цата си. Има високи изисквания към силния пол и може би точно това пречи все още да няма човек до себе си. Не крие, че една от най-съкрове­ните й мечти е след десет години да се види като щастливо омъжена дама с любящ съпруг и поне две деца. „Мъжът трябва да се бори с всички сили за любовта на жената, да воюва за нея. Днес всичко е много примитив­но, няма никакво ухажване. Дамите изглеждат като лесна плячка за силния пол. Моят идеал за истински мъж са героите от уестърните. Ако срещна такъв, със сигурност ще ме спечели“ – споделя Цвета Кирилова.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи