Андреа се оказа най-досадната




Андреа се оказа най-досадната
Светският звяр попита своите читатели, за коя популярна личност не искат да четат в сайта.
Резултатите от гласуването показаха, че най-досадна е фолк певицата Андреа, която се класира на първото място с 26%.

Явно, че каквото и да прави  русокосата сексбомба - случайно показани гърди, голо дупе или дори нова песен на развален английски, всичко това не се нрави и не впечатлява читателите на BLife.
Само с един процент по-малко (25%) след нея се е нарежда Валери Божинов.
Анкета досадна поп-фолк звезда
Предполагаме, че второто му място се дължи на любовния тригъгълник (Валери-Николета-Алисия), в който той играе главна роля. Тъй като успехите му на футболното игрище не са особено паметни, той компенсира с фотосесии с любимата си Николета и почивки на Малдивите.

Третото място си заслужиха медийните "опосуми" Иван и Андрей с 16%. Телевизионните водещи и продуценти превземат екрана на Нова, не само през седмицата,  но и в почивните дни. Това определено е причина за този вот.
След тях се нарежда друг техен колега, екс водещият, но вечен  провокатор Азис. Василка намали публичните си изяви и все по-рядко шокира с нови клипове. Явно, че не досажда толкова много и затова е на 4-то място с 14%.

Малко след него с 12% се нарежда актрисата Мария Сапунджиева. Звездата от "Пълна лудница" не е толкова омръзнала все още, защото предаването е само веднъж седмично.
На последно място се оказа Преслава със 7%. Фолк дивата все още се харесва на своите фенове, и все още има с какво да ги провокира и да задържа интереса към себе си. До кога?

Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи