Мая Илиева денси в дискотека с друга „весела“ вдовица





Мая Илиева


Вечерните забавления на богатите нямат нищо общо със скромните веселби на обикновените хора. За тях са запазени територии като шикозни ресторанти, най-често на последните етажи на скъпи хотели и тузарски пиано-бар за аперитив и забавление след обилната вечеря.
Затова не е чудно, че точно на едно такова място бдителни граждани са забелязали вдовицата на Жоро Илиев – Мая. Освен, че била в страхотна форма, хубавата Мая прекарала нощните часове далеч от погледа на уж настоящето си гадже – Шванца.

Компания на Мая Илиева правила друга „весела“ вдовица – близката й приятелка Адриана Тюркмен. Двете танцували до зори в нощта срещу събота в столичен пиано бар. Мая и Адриана са приятелки от много години приятелки и имат общ бизнес. Те разпускаха от тежкото бизнес ежедневие, докато припяваха на златни евъргрийни, руски романси и чалга парчета. Двете, разбира се, не бяха сами, а в компанията на още поне дузина елегантни жени.

Както може да се предполага, Мая и Адриана се появиха в пиано-бара облечени с елегантни черни дрехи. До края на вечерта здравенякът Шванца не се появи в заведението, и двете вдовици бяха откарани по домовете си от охраната.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи