Алисия: Емануела заслужава да е певица на годината




Бившата на Валери Божинов смята, че колежката й има повече заслуги, за да вземе приза на ФЕН ТВ

Бившата на Валери Божинов смята, че колежката й има повече заслуги, за да вземе приза на ФЕН ТВ
Алисия е Емануела

 

Фолк певицата Алисия коментира предстоящите награди на телевизия „ФЕН“.
След като от „Планета“ връчиха своите призове, и конкуретите им подготвят пищна церемония, на която да почетат артистите си.

Алисия изнендващо заяви, че тя не заслужава наградата за певица на годината. „Емануела има в момента страшен хит – „Преди употреба прочети листовката“. Хората много я харесват. На мен също ми харесва, както и „Досещай се сам“. Нормално е Емануела да бъде певица на годината, според мен си заслужава. Да, и двете имахме много хитове през 2010-та – да не звучи нескромно. Но според мен тя има повече заслуги. Пък и аз бях миналата година…“, отбелязва изпълнителката на хита „Важно ли ти е“.

На последната церемония на наградите на ФЕН се разигра доста голям скандал, припомнят си запознати. След като Алисия бе обявена за певица на годината, Емануела напусна бясна събитието. Тя до последно вярвала, че ще триумфира, но останала жестоко огорчена, че шефовете на „Ара мюзик“ и „Диапазон рекърдс“ са избрали колежката й. Въпреки случката, между двете певици няма никакви проблеми и те са в прекрасни отношения. Клюки.бг научи, че двете дори се готвят да запишат дует, но имало да се уточняват още подробности.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи