Цветелина Янева пази хигиена на гласа




Певицата ходи на уроци в НАТФИЗ

Цветелина Янева

Цветелина Янева призна, че не е доволна напоследък от сценичното си поведение. Младата фолк звезда често получавала критики, че уникалният й глас трябва да бъде съчетан и с адекватно отношение на сцената. За целта Цвети решила да започне да посещава упражнения в НАТФИЗ. Блондинката ходи на частни уроци, а освен това се учи как да пази и гласа си, тъй като не искала да стига до операции, както на много нейни колежки се случвало. Звездата на „Пайнер“ искала да запише и висше образование, но на този етап нямало как да стане, тъй като и без това ежедневието й е много натоварено.

Според изпълнителката на хита „Влез“ правилната хигиена на гласа е много важна, особено за фолк звездите, чиито участия са по дискотеките и кръчмите в цигареният дим. „Хубаво е да се спазват някакви правила. Много важно е и всички да отделяме достатъчно часове, за да се наспиваме. Здравословният сън е сред най-важните компоненти за здраво тяло и здрав глас“, казва Цветелина.

Певицата разкри, че работи над нови проекти, но засега няма да пуска нищо ново на пазара, тъй като в дуета й с Мария все още има живот по думите й.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи