Миро призна две свои строго пазени тайни





Клюкарите пък твърдят, че дължи купища пари на наркодилъри

Миро не е правил секс с жена


Първото нещо, което призна, че не е правил секс с жена. Опитвал на няколко пъти, но опасението, че ще се изложи го възпирало и в крайна сметка прекратил опитите да бъде хетеро.

Другото признание, което е направил пред свои близки в момент на откровеност, е, че състоянието му е изключително тежко, поради редовната злоупотреба с кокаин. Всъщност казаното за наркозависимостта на Миро от години е публична тайна из столичния светски елит. Там отдавна са наясно, че почти няма негово медийно участие, което да мине без предварителната подкрепа със сериозна доза от белия прах. Злоупотребата с коката вече дава видими резултати и действа все по-компрометиращо при публичните изяви на поп звездата ни.

Миро харчел солидни суми, за да си набавя коката и в момента имал сериозни дългове към наркодилъри. Негови приятели разкриват, че един от завлечените нарко търговци се зарекъл да резне едното ухо, ако до дни музикантът не му се издължи. Миро бил наясно с това, че могат да му направят капан пред дома и затова прекарвал последните дни в апартамента на свое бивше гадже. Екс партньорът му го приютил, при условие, че певецът няма да се дрогира под неговия покрив, но Миро и тук подхванала денонощните запои. Запознати прогнозират, че скоро ще попадне в клиника като наркозависим.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи