Цвети Янева: Гримираме се за пред хората




Атрактивната фолк певица обожава професионалния макиаж
Цвети Янева

Атрактивната фолк певица обожава професионалния макиаж


Фолк певицата Цветелина Янева до такава степен е свикнала с професионалния грим, че вече го има за нещо съвсем нормално, което може да се използва и в ежедневието. Въпреки това младата певачка не се притеснява да се появява и без грим, или по-скоро с много лек макиаж.

Най-прогресиращата изпълнителка за 2010 г. разкри, че фолк певиците се гримират за пред хората. „Не може да си позволим да се появим на участие без грим. Щеизглеждаме много странно. Всички са свикнали да ни гледат с грим, не може другояче“, споделя блондинката.
Истината е, че през последните години, няколко фолк певици, сред които Ивана, Андреа и Емилия, се появиха без капка грим по лицето си, но ефектът бе отрицателен в очите на чалга феновете.
Цвети Янева смята още, че един гримьор е способен изцяло да промени физиономията на един човек. Откакто е във фолк средите, не минава ден, в който приятелката на Делян Пеевски, да не мине през ръцете на личния си гримьор. И докато тя вече се гледа по-често с грим, отколкото без, нейни приятелки така и не успели да се възприемат добре толкова силно нахлепани. Въпрос на вкус, заключи Цвети!

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи