Годеницата на Пажин му би дузпата




Нападателят Предраг Пажин заминава сам за Китай



Любовна разлъка покоси още един футболист. Годеницата на Предраг Пажин отказа да го последва на другия край на света, слагайки край на плановете им за съвместно бъдеще.

Причината така неочаквано сърбинът и красивата българка Галя да се разделят се крие в това, че Пажин е приел предложение да работи като помощник-треньор… в Китай. Това поставило пред двойката въпроса – да заминат заедно за екзотичната азиатска страна или да се разделят, защото и за двамата било ясно, че с любовта от разстояние намя да се получи.

В крайна сметка, Галя отказала да преустанови професионалните и личните си занимания на родна земя и да последва любимия си. Така точно година, след като приказката помежду им започнала, изискванията на реалността й сложили край.


За връзката между Предраг Пажин и Галя се заговори шумно, когато нападателят й предложи най-неочаквано брак. Предложението беше онагледено с букет от 193 червени рози – толкова, колкото бяха дните, споделени от българката и сърбина до онзи момент.

Романтиката в отношенията им обаче се оказа недостатъчна, за да споделят живота си до края.

Въпреки това и двамата са категорични, че остават добри приятели.Преди да предложи брак на Галя, сърбинът е извървял този път още два пъти – със своя сънародничка, от която има две деца, и с девойката от Украйна – Наталия.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи