Кали с краче на принцеска – носи пантофки №42




Кали имала сериозни проблеми с намирането на обувки


Попфолк изпълнителката Кали, макар от пръв поглед да се вписва в изискванията за принцесата на бала, след последващо вглеждане става ясно, че едва ли тя точно е избраницата на принца – няма как крачето й да се побере в стъклената пантофка, коментират зевзеци физическите особености на брюнетката. Става дума за това, че изпълнителката на „Като те започна” носи обувки с респектиращия №42.
Кали се хвали с №42


Ходилото на певицата било нетипично удължено за представителка на нежния пол, затова и из родните магазини за обувки рядко Кали успявала да си намери номер от чепиците, които й грабвали окото.

Особено откакто изпълнителката прави опити да се впише в традиционната представа за чалга певачка, нещата съвсем загрубели. Официалните обувки на висок ток се произвеждали от повечето фирми с номер-два по-малки, отколкото й трябвали на Кали, за да обуе иначе гразциозните си крачка.


Поради това на певицата най-редовно й се налагало да пазарува обувки от чужбина, а когато попаднела в магазин, в които на витрините блестели официални модели с неиния номер, тя нямала спирка. Такова щастие рядко се случвало.Според близки до певицата в последно време тя най-често поръчвала обувки от италиански модни сайтове, покрай което начинание често с по няколко чифта чепици – чуждо производство намазвали и мъжете в дома й – Краус и двамата им сина.


Източник kliuki.bg

1 коментар:

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи