Надя на Коцето иска да се барне като фолк певица




Коцето й плаща тунинга



Младата и натурално хубавичка женичка на Константин е заболяла от мания за непригодност, поради сравнението, което ежедневно й се налага да прави, бидейки сред силиконките колежки на мъжа си. Безизвестното до скоро девойче, стана популярно покрай бащата на детето си фолк певец и много скоро успя да се комплексира на тема визия.

Неувереността в достойнствата на външността й особено се засилила след раждането на бебето им Мариана. Надето намирало, че фигурата му е станала жертва на майчинството и е почти невъзможно по нормален начин да си възвърне предишния външен вид. Какво оставало да се мери с неизменната и вечна конкуренция от обкръжението на Коцето.

В очите на влюбеното и залутано момиченце повечето фолк певици й изглеждали като еротични модели. Себе си Надя считала за твърде обикновено момиче. Затова тя започнала да се измъчва неимоверно много от „съвършенствата” на чалга изпълнителките, макар и неестествени. Напоследък разговаряла само за целулит, стрии, затлъстяване от една страна и за дъщеричката й от друга.

Коцето, независимо от всички щуротии, които му се приписват или в действителност е способен да извърши, го давал истински кавалер спрямо жена си, веднага се съгласил да подкрепи морално и финансово щенията на половинката си. Това окрилило неимоверно Надя, която вече си била избрала и специалиста, който щял да й направи корекциите.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи