Грозен побой си спретнали Гонзо и Дучето на софийска бензиностанция





Търкалът между изпълнителния директор на „Левски” и шефа на фенклуба на ЦСКА е нагледен пример за футболните хулигани



Тези дни папарашките издания са се информирали надлежно от свои хора в СДВР и от вездесъщите си съгледвачи за размяна на юмручни любезности между директора на синия тим Георги Иванов – Гонзо и шефа на фенклуба на червените Димитър Ангелов – Дучето.
Двамата заклети душмани и, оказва се, истински побойници се засекли с колите си в столична бензиностанция. Първо се подкачили с заядливи и обидни думи. После, след като нервите на Гонзо не издържали и скочил да удря Дучето, нещата излезли изпод контрол. Димитър Ангелов също свирепо се хвърлил да налага с юмруци идейния си противник. Хората от персонала на бензиностанцията се опитали да ги разкачат и със сетни сили не позволили да се разрази нещо по-кърваво и скандално. Иначе гледката наподобавала бой между разярени бикове. Касиерките на часа пък потърсили подкрепа от полицията.

Като усетили, че работата се размирисва, двамата спортяги и бандюги решили да си спестят усложненията с пазителите на реда. Разбрали, че скатавка му е майката и напуснали мястото на схватката светкавично.До последно обаче се заканвали и заплашвали един другиму. Яростта им донякъде обяснява защо и феновете на двата тима се мразят така неистово. Когато полицаите дошли, не видели нищо от разигралата се батална сцена.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи