Официално! Ани и Бранко Салич се развеждат





Ани и Бранко се разделят

Съпругът на Ани Салич се е изнесъл от семейното жилище


След като жълтите медии неведнъж разделяха Ани и Бранко Салич, сега дойде ред двамата наистина да сложат край на семейното си битие.


Според публикация на изданието hotnews.bg Бранко вече не живее с Ани и двамата им синове, а се е преместил в семейната вила в Рударци, докато двамата решат кой накъде ще поеме и най-вече докато тече процедурата по развод.


Причината, която от сега се смята за основна за тяхната раздяла, се корени в това, че Ани обръщала прекалено голямо внимание на работата си, в резултат на което в голяма степен занемарявала ангажиментите си към семейството.
Ани Салич е работохолик
Ани Салич е работохолик


Работела дори през уикенда, като по този начин време за Бранко и синовете им почти не й оставало.


Съпругът в началото й влизал в положението, но в последно време търпението му съвсем се изчерпало, двамата само се карали и накрая стигнали до заключението, че нямало смисъл да продължават така.

Откакто се бил изнесъл от семейния апартамент в София и заминал за Рударци, Бранко не бил позвънявал на Ани да чуе как я кара. Не се бил поинтересувал дори от децата, което според близки до телевизионната фамилия било истински шок за водещата на новините на Би Ти Ви и тя започвала да вярва, че наистина краят е дошъл.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи