Валери Божинов: Николета е смисълът на моя живот!





Футболистът на “Парма” е хлътнал адски по дяволски красивата си и секси Николета Лозанова


Футболистът на “Парма” е хлътнал адски по дяволски красивата си и секси Николета Лозанова. Още продължава да демонстрира показност на това колко лудо влюбен е в нея. Затова за пресата има толкова много материал, тъй като връзката им е богата на пикантерия.
Последно влюбеният, като хлапе, Божинов подари на Николета чисто нов черен металик на BMW X6. Якото возило си има всичко отвътре, само едно джакузи му липсва. И това не е проблем, защото си имат в апартамента.

Вижда се, че и Николета Лозанова обича Валери, тъй като му подари едно бебе кученце, за да си го гледат като тяхно собствено дете.

Определено секси плеймейтката не се е изръсила за дребосъчето 200 бона, колкото струва подареният й автомобил, но важно е жестът.

Докато жените използват символиката в подаръците, повечето мъже като Божинов наблягат на скъпите подаръци, които може и да не са много изобретателни, но понеже са лъскави всичко е наред.

Поне това е показателно, че играчът я цени и действително зад думите му стоят и дела. Той дори твърди, че взаимоотношенията му с Николета изобщо не са толкова перверзни, колкото се пише за тях. Това пък за домашното порно съвсем било пълна лъжа, като не иска да споделя повече по въпроса.

По същия начин реагира щом го попитат нещо за Алисия и гаджето й Ники Михайлов: “Не искам да се забърквам в интриги”, категоричен е Божинов. За футболиста на “Парма” в момента важна е само Николета Лозанова и толкова. Тя е смисълът на живота му.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи