Колко подаръци трябва да купи Коко Динев за 8 март?





Колко подаръци трябва да купи Коко Динев за 8 март?

На Коко Динев му трябват минимум 5 подаръка за женския празник 8 март

Това е нашата прогноза, анализирайки сложните отношения на плейбоя и най-близките му жени. Първият подарък естествено е за настоящата му съпруга Емилия. Не се знае дали армаганът ще бъде най-скъп сред отредените за празника. При всички случаи Коко Динев няма да забрави и бившите си жени. Първата от тях – певицата Нелина, с която той имаше най-стара връзка. Следва Анелия, с която собственикът на „Кошарите” сключи брак като израз на най-пламенни любовни чувства. Макар че от нея плейбоят има дъщеричка Ивон, отношенията им бързо изтляха, за да се появи новата жена в живота му Емилия. Предполага се, че Коко Динев няма да подмине дъщеря си Ивон и трите си жени за празника, така че дотук подаръците станаха 4.


Петият подарък е за тайната изгора на собственикът на Локо-Пловдив, за която можем само да гадаем. Дали тя е Преслава или Джина Стоева, не е ясно от писанията в жълтата преса.


Едно е сигурно – не е лесно на Коко Динев на 8 март, когато трябва да засвидетелства уважание към толкова много жени. И двете му бивши – Нелина и Анелия в общ глас признават, че той си остава любовта на живота им. А тайната за това е огромната щедрост на плейбоя, за която признава в едно свое интервю Нелина.

Но да не го мислим Коко Динев на 8 март – по-лесно ще купи цветя и подаръци за поне 5 жени, отколкото ще измисли 5 различни пожелания към тях за празника.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи