Николета показа среден пръст на Алисия





Просто си намествах очилата, оправда се фаталната Николета Лозанова по повод песента „Истински обичана"

Николета показа среден пръст на Алисия
„Истински обичана” ще остане в историята като едно от най-мразените парчета
Николета Лозанова тотално прекали в новото видео с Ванко 1, коментират фенове на Алисия. Според тях плеймейтката е показала среден пръст на своята съперница, уж намествайки си очилата. Припомняме, че Алисия бе направила същия жест в песента си „Той не е за мен”, като упорито се коментираше, че средният пръст е именно за Николета. Сега плеймейтката отвръща на удара, пише и Hotnews.bg.
При гостуването си в „Директно с Карбовски” водещият също попита Лозанова какъв е този жест. Фаталната брюнетка само закачливо и лукаво се усмихна, като отговори, че просто си е оправяла очилата. Разбира се, за всички стана ясно към кого е препратката.

Жестът и наглото поведение на Николета подейства негативно на интернет потребители. В момента по форумите новото видео „Истински обичана” е една от най-коментираните теми. Феновете са възмутени не само от средния пръст, който Лозанова показа, но и от певчески способности.

„Плаках от смях, докато я слушах как грачи. На Николета трябва да й се забрани да пее със закон”, коментират потребители.

Факт е, че Лозанова не успя да блесне с гласови данни, но откъм качество на клипа го докара. Все пак „Истински обичана” ще остане в историята като едно от най-мразените парчета.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи