Слави залага на Николета




Най-одумваната плеймейтка Николета Лозанова ще бъде лице на най-новия риалити формат по Би Ти Ви „Гласът на България”

Слави залага на Николета

 


Въпреки пълната мистерия, в която медията тенденциозно държи водещия, „Уикенд” разкрива, че плейметката е категоричният избор на продуцентската къща на Слави „Седем осми”, която ще реализира продукцията.

Според запознати Трифонов за пореден път е решен да смаже конкуренцията на другите телевизии в най-гледания часови пояс и за целта е привлякъл най-актуалната родна красавица. Двамата са имали вече две срещи и макар че не са се разбрали още за хонорара, принципно са си стиснали ръцете.

Има и теория, че Слави всъщност искал да прелъсти Николета Лозанова и да преспи с нея, защото й бил мераклия отдавна. Но това твърдение е по-скоро клюка, отколкото достоверен слух.

За да се изявява като водеща, половинката на Валери Божинов ще трябва да напусне любовното им гнезденце в Парма и за известно време да обитава жилището им в София. Според запознати Николета искала да получава по 1500 лв за всяко издание, но Дългия, известен като скръндза, леко се опъвал.

Не е ясно и кой от мъжете ще партнира на хубавицата. „Гласът на България” ще стартира в разгара на лятото, като засега телевизията не е огласила точна дата. Засега са ясни двама от членовете на журито – Ивана и Миро.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи