Самоуправство! Любо Нейков приватизира градинката зад блока си, за да направи беседка на жена си




Комшиите не са питани, не знаят дали ще могат да ползват къта за отдих

Любо Нейков приватизира градинката зад блока си, за да направи беседка на жена си


Само за два-три дни в задблоковото пространство на кооперацията, в която живее дебелият актьор от „Комиците” и „Столичани в повече”, изниква новата придобивка – уютна беседка, която комикът сам разпореждал на работниците, наети от него, как да изграждат. Всички, които стават свидетели на самоуправството и строежа на незаконната постройка, се дивят с какво специално право ползва актьорът, та си строи собствена беседка.

Бдителни граждани са забелязали, че само за да налеят основите, работниците са разкопали солидна площ от вътрешния двор на старата триетажна кооперация, в която живее тв звездата. Изградено било солидно скеле на конструкцията. След това пристигнали дъските и покривният текстил. Бачкаторите били много недоволни от това, че облеченият като тях актьор не им дал почивка и не почерпил дори и една бира. Още по-недоволни били съседите, които разсъждавали така: „Щом нас не ни е питал, може да се предположи дали е подал молба за строежа в общината. Ама сигурно има връзки, нали е известен”.

Беседката е вдигната на сенчесто и закътано местенце. Там комикът и жена му с бебето ще могат да отдъхват, без да се притесняват, че ще ги следят любопитни погледи. Може единствено да ги притеснят съседите, но от тях отърваване няма. Пък и те едва ли ще посмеят да ползват придобивката, при положение, че е построена с чужди средства. Правело впечатление, че откакто жената на Нейков е родила, не се била показвала извън дома им. Малката им дъщеря от четири месеца не е излизала на чист въздух. Сега сигурно и тя ще може да се радва на късчето природа, приютена от беседката, която татко й е направил за нея и майка й в задния двор на кооперацията.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи