Андрей и танцьорката Маргарита се награбиха в бар

Андрей Арнаудов и балерината Маргарита Будинова вече не крият силните си чувства и са официална двойкаАндрей Арнаудов и Маргарита Будинова вече не крият връзката си. Опосумът буквално налазил танцьорката в столично заведение пред смаяните погледи на присъстващите. Те цяла вечер се целували и натискали, без да се притесняват от хорските очи, научихме от Bliasak.bg.
Балерината и водещият се държали като влюбени хлапаци и отдалеч им личало, че са много щастливи заедно.

Припомняме, че Андрей и Маргарита дълго време криха връзката си. Красавицата отричаше и да е станала причина за развода на Опосума. Самият Андрей също няколко пъти натърти пред медиите, че фаталната брюнетка няма нищо общо с раздялата му със сръбкинята Даниела Янков.

Припомняме, че само преди няколко седмици папараци щракнаха Андрей с Маргарита на обяд в изискан ресторант в Италия.

Още тогава се чу, че двамата отново са се събрали, но слуховете така и не бяха потвърдени. Опосумът не демонстрирал интимна близост с танцьорката и медиите останаха с впечатлението, че са просто приятели.

Ето че доказателството най-сетне дойде. Вероятно двамата са решили, че вече няма смисъл да крият за любовната си връзка и са готови да покажат на целия свят (или поне пред България) колко много се обичат.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи