Десислава седна в скута на Слави и си поиска… дует




Изпълнителката призна, че телевизията й не върви

Десислава седна в скута на Слави и си поиска… дует

Фолк дивата Десислава представи новата си песен „I like“ в „Шоуто на Слави“. Парчето е на английски, а авторите му са румънци, които сами потърсили гласовитата българка. Тя уточни, че това е песен, която е много комерсиална и е предназначена за лятото, за хората, които обичат да се забавляват, без да се замислят.

Изпълнителката говори и за ТВ бизнеса си. Както всички знаят, DSTV е нейна собственост. Деси обаче призна, че среща трудности в тази сфера. „Всичко върви с много бавни стъпки, оказа се, че не е толкова лесно да правиш телевизия, когато никога не си го правил преди. И въобще не е толкова лесно като пеенето и танцуването“, отбеляза блондинката.

Певицата използва визитата си в предаването на Дългия, за да се похвали, че наскоро е направила албум „Slava Tronika” – н проект, осъществен с екип от Англия. В кръга на шегата Слави възропта, че тя само върти екипите – английски, испански, румънски, а той – само с български работи. Деси веднага „захапа“ шоумена и го подкани да направят дует. Дали такъв ще има, не стана ясно.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи