Сашка Васева: Не съм правила свирки на Пищова!

Дупнишката Мадона възмутена от „новините“ на Бареков


Сашка Васева: Не съм правила свирки на Пищова!


След като преди няколко дни, журналистът Никола Бареков пусна на сайта си „новината“, че Сашка Васева правела свирки на Митьо Пищова, фолк певицата доста бързо реагира в опит да опровергае тези твърдения. Дупнишката Мадона ясно изразила възмущението си от абсурдните слухове пред електронното издание „Блиц“ и заявила, че всичко това е плод на болното въображение на бившия телевизионен водещ.


„Митьо ми е като брат!“, заявила Васева и признала, че двамата са много близки, но никога не би си и помислила да има сексуални отношения с него. Също така певицата категорично опроверга предположенията, че Пищова може сам да е разпространил слуховете. Тя заяви, че двамата се познават от години, близки приятели са и той никога не би си позволил да пуска подобни клюки по неин адрес.

В допълнение към опроверженията, певицата признала, че двамата с търновския Дон Жуан се видели за кратко на откриването на заведение в Слънчев бряг, където си направили обща снимка. Нейното заключение било, че Бареков просто си е направил разказ по картинка, без да си направи труда да провери фактите. Певицата коментира още, че в Слънчев бряг Пищова бил в компанията на няколко манекенки и видимо се забавлявал. Явно търновецът вече е прежалил драмата около сватбата си и бягството на бившата си годеница и се е впуснал отново с пълни сили във вихъра на светския живот.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи