Без табу за задните помисли




Задникът е център (на женския сексапил).

хубавият женски задник несъмнено е най-сексапилният физически атрибут на жената.
Има три основни типа хетеросексуални мъже. Едните искат да мачкат цици, другите се заглеждат по краката, а третите си падат по задника.
И, понеже цицоманите са патологични случаи, а кракоманите - откровени сноби, ще се концентрираме над задника, защото хубавият женски задник несъмнено е най-сексапилният физически атрибут на жената.
Освен това напоследък се наблюдава интересна тенденция - отколе надценяваните цици започнаха да срещат все по-оспорвана конкуренция в лицето на задника ("лицето на задника" звучи прекалено култово, за да търсим синоними). Тоест, все повече хора днес смятат задника за по-секси от циците. Алелуя!
Ето три от основните предимства и качества на женския задник:

Ако задникът е стегнат, съразмерен и секси, вероятността цялото тяло на жената да е стройно, съразмерно и секси е голяма.
Не е случайно, че когато една жена подмине който и да е мъж, той се извръща, анализира я с поглед и очите му в крайна сметка спират именно на задника, защото точно той е пресечната точка на всичко, с което обектът ти на желание би могъл да те привлече сексуално - бедра, талия, гръб, респективно техните продължения: глезени, корем, бюст.
Дори и да не си видял добре подминаващата те жена, ако задникът й е съвършен, в съзнанието ти и тя вече е съвършена.

Мъжът обича да пляска.

Спокойно, в това няма нищо лошо - повечето жени даже настояват за подобна игра.
Пляскането на задника е колкото психологически, толкова и физически стимул в кревата - то е израз едновременно на страст, разкрепостеност и доминантност на мъжа, която по време на секс и в умерени граници е ужасно възбуждаща и за двамата партньори.
Някой някъде някога беше казал, че пошляпването придава естествен контраст между болката, удоволствието и симбиозата между тях, която понякога се проявява в секса именно по този начин (все едно ядеш нещо, което хем е сладко, хем горчи, но ти е ужасно вкусно).

Убийство на табута.

Въпреки откровения сексуален заряд и фактa, че жената непрекъснато го ползва като средство за съблазняване, задникът често е територия за гледане и пипане, но не и територия за навлизане. И все пак - аналната стимулация може да бъде невероятно възбуждаща.
Докосването, проникването и оралното дразнене са допустима перверзия, чийто фетишистки заряд работи на пълни обороти, ако разбира се и мъжът, и жената се чувстват добре със/от това.

За финал едно важно уточнение: ако има нещо, което може да победи циците, краката и задника на която и да е жена, това е нейното лице. Красивото лице с чаровна усмивка и омагьосващ поглед винаги компенсира една не дотам съвършена фигура.
Така че ако има нещо по-трагично от комплексиран мъж в леглото, това е комплексиран мъж в леглото, който си е легнал с някоя кандидат принцеса само и единствено заради нейните парчета силикон, чифт токчета или оскъдни прашки.
Ако жената преди това не те е спечелила с излъчването си, сексът със Сам Шепард винаги е за предпочитане - няма да помогне на имиджа ти, но ще задоволи доста по-адекватно нагона ти.
Това не означава, че трябва да правиш секс само с жени, в които си влюбен, а че сексът е преди всичко съвкупление с друга личност, а не еякулация, благодарение на една единствена част от физиката й.

Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи