Лияна като Лара Крофт в „Забий ми ножа”




„Забий ми ножа” се казва новият клип на Лияна, която копира визията на Лара Крофт

Лияна като Лара Крофт в „Забий ми ножа”


Лияна, въоръжена с кама, а около нея свистят куршуми и снаряди. Сцената е от новия клип на певицата, озаглавен „Забий ми ножа”. Действията в клипа са в стил милитъри екшън. Лияна е водачка на едната въоръжена банда, която се изправя в кървава битка срещу друга групировка. Лияна досущ като героинята на Джоли Лара Крофт демонстрира бойни умения и раздава крошета.

Снимките са правени на площадката на американската филмова компания в Долна Малина. За по-голяма достоверност в битките участват каскадьори, а сцените са наситени с много пироефекти.

В хармония с ролята си на българската Лара Крофт Лияна е заложила на по-разчупена визия, дело на стилистката Христина Тушева. Иначе нежната стилистка е кик боксьорка и също участва в клипа „Забий ми ножа”.

Въпреки напрегнатият сюжет на клипа, самата песен е с купонджийско, лятно настроение. Очаквайте я съвсем скоро, в началото на лятото. Клипът ще се появи в ефира на телевизия Фен ТВ.

Песента отново е дело на любимият композитор на Лияна – Мартин Биолчев. Певицата е истински благодарна на целият си екип за професионалната и добре свършена работа и не крие, че и за в бъдеще иска да работи със същия екип.Неведнъж са сравнявали Лияна с Анджелина Джоли, но с този клип доближаването до визията на Лара Крофт е максимално.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи