Емануела: Леко поведение е да се снимаш гол
Емануела: Леко поведение е да се снимаш гол
Това си е моята коса не е перука, както всички ме питат, заяви Емануела в "На кафе" и допълни, че още, когато е била руса е искала да се направи червена.Балканските музикални награди обаче не минаха без скандали - по време на събитието едната гърда на Емануела се показа от роклята й.
Певицата демонстрира в студиото на "На кафе" роклята, с която е била облечена и обясни за зрителите, че инцидентът се случил, тъй като подплатата на роклята й се е разместила от металните синджири, от които всъщност е направена самата рокля.

Това не е много хубаво и не беше търсено. Аз по принцип не обичам такива неща и няколко пъти са ми предлагали да се снимам в еротични списания и аз отказах. Аз съм певица, не смятам, че трябва да си показвам тялото. Това призна Емануела пред Гала и дори разкри философията си по темата:
"Жените, които се снимат голи не са истински жени. Не може да очакваш след това някой да те приеме сериозно. Това значи, че имаш много леко поведение. Има части на жената, които трябва да ги вижда само определен мъж."
Всички пяхме на плейбек, дори и аз. Не е ставало въпрос за това, разказа още Емануела за Балканските музикални награди и заяви, че не може да каже кой от изпълнителите й е харесал най-много, защото всички се представили на ниво.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи