Знойното северно изкушение Асдис Ран заживява пак в страната на manly мъжете – България




Екзотичната за нашите ширини Асдис се връща задълго тук с малко помръкнало сияние и сведен поглед, но с надежда за възход с български принос

Знойното северно изкушение Асдис Ран заживява пак в страната на manly мъжете – България


Посрещната любезно от водещата на „Сладки приказки” по ТВ 7 Жана, Ледената кралица от Исландия Асдис, зарадва с признанието, че след изтичането на контракта на съпруга й Гардар Гунлаугсон в Германия, семейството се установява отново в България. Докато от нея се очаква отново да внесе особената исландска шикозност и северен сексапил, от мъжа й биха могли да се заинтересуват хора от футболните среди и по предварителни очаквания от страна на семейството – шефовете на „Локомотив” София. Първоначално доста дистанцираната дама се е привързала към България и след като е била в много страни по света, в този етап от живота си е поискала отново да се установи тук. Харесва й страната ни, най-вече Банско, намира мъжете ни manly (мъжествени), а жените най-красивите на света. Залага на това да развива бизнеса си най-вече с козметичната си марка и да продължи да лансира модната си линия.

Отрече да е била любовница на наши бизнесмени, а също дори и да е срещала Матеус, камо ли да е вярно тиражирането за секс афера с него. Отсъствието от страната ни е помрачило на пръв поглед настроението на красавицата, която незнайно защо непрекъснато свеждаше поглед, но беше съвсем искрена, когато говореше за красотата на българката, като гледаше пред себе си шарматната танцьорка и водеща Жана.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи