Зара опитомява „Ферари”
Зара яхна лъскаво червено „Ферари”

Зара яхна лъскаво червено „Ферари”


Брадърката Зара предизвика завистливите погледи на останалите „оборотни” красавици, яхвайки лъскаво червено „Ферари” за 300 хил. лв. Силиконовата брюнетка фучи с уникалното возило от няколко дни, след като новото й гадже – заможен банкер, щедро й предоставил ключовете на луксозния автомобил.

Според злите езици ферарито има лоша енергия, тъй като било собственост на фалирал хотелиер, който не можел да си погасява дълговете към банката. Заради това колата му била отнета от частен съдия-изпълнител. Познавайки обаче упорития характер на Зара, не се съмняваме, че тя се съумее да „опитоми” колата. Плюс това брадърката не е суеверна и по-близките й приятели отлично знаят това.

Единственият проблем на брюнетката е, че влиятелният й нов любовник настоява тя да бъде охранявана, уж от съображения за нейната сигурност. Зара обаче подозира, че банкерът иска да я следи и контролира чрез гардовете. Затова засега успява да отбие настоятелните подканвания на благодетеля си да бъде ескортирана от гавази.
Зара От няколко месеца Зара пази тайния си любовник от вниманието на медиите. Тя все още не се появява с него и на светски партита и купони. Предполага се, че желанието на мъжа е такова – да остане в сянка. Последната клюка около Зара е, че тя вече е готова да ражда дете на богатото си гадже.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи