Ивена не е бита, садо-мазо фенка е




Певицата карала секс партньорите си да бъдат груби

Ивена не е бита, садо-мазо фенка е


Близки до фолк певицата Ивена алармират, че тя редовно се появява със синини по тялото си и може да е жертва на побой. Наш седмичник тиражира снимка на изпълнителката от скорошната й почивка на морския бряг.

На фотоса ясно се вижда и синината на едната й ръка. Припомняме, че наскоро изпълнителката даде основателен повод за съмнения, че е била малтретирана. Обаче пораженията тогава бяха доста по-големи. Ивена не се разделяше слънчевите очила, понеже лицето й бе покрито със синини. Както тогава не се разбра, така и сега не е ясно кой може да е насилникът.


В друга посока разсъждават колежки на фолк дивата. Те открай време подмятат, че контузиите по тялото на Ивена са в резултат на… садо-мазо изпълнения. Певицата карала интимните си партньори да я любят бурно и грубо и дори разигравала етюди по време на сексуалните си игри. Споделяла, че карала някакво гадже да си слага маска на лицето и да имитира изнасилване. Онзи отключвал вратата, запушвал устата на Ивена с кърпа и я любел до припадък. Разкритията прави колежка на фолк дивата. От друга страна Ивена упорито отрича дори да има гадже, а какво остава за признание, че някой й е посегнал. Изпълнителката задоволявала всяко проявено любопитство с доста странни истории като тази как се е ударила във вратата в дома си.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи