Как да поддържате градуса след секс




Как да поддържате градуса след секс
Aко кроткото гушкате е най-изобретателното нещо, което правите с гаджето ти след края на еротичната фиеста, веднага грабвай лист и химикал и си води бележки. Купонът продължава и след това!

Нека приемем, че форплеят е нещо като аперитив преди същинската част в секса. То тогава качественото преживяване в леглото може да се приеме за превъзходна вечеря в пет-звезден ресторант. Но какво да кажем за десерта? Все пак има само още няколко случая, в които с половинката ти сте толкова физически и емоционално свързани, както след края на плътската част.
Нормално е моментите след големия финал да предполагат предимно докосване. Само че хватката е да уцелиш часа и мястото, ъъъ..., така де, точното време и място за още малко палави маневри. За твое улеснение разпределихме горещите идеи за след секс според това кога ще постигнеш най-силен еротичен ефект. Ето какви стъпки да приложиш следващия път, докато си лежите кротко с другарчето ти.

Веднага след сексНепосредствено след края на същинската част, докато твоят човек е все още в теб, прокарай пръсти по кръста, задните части и хълбоците му. Прилагай техниката бавно с вълнообразни движения нагоре и надолу. При повечето мъже гърбът е чувствителна зона, затова с това еротично движение по горещите му пътища ще помогнеш на сладурчето си да се отпусне и в същото време ще поддържаш висок градуса на напрежението.

По време на секс в пениса се концентрира значително количество кръв. След кулминацията дори най-деликатното докосване в тази област може да се окаже прекалено грубо за твоя човек. Но виж, леката въздушна струя върху члена му ще му подейства освежаващо и тялото му ще се върне по-бързо отново в нормално състояние.

Веднага след края на гореща креватна сесия егото ни е свръхчувствително. Това е перфектният момент да споделиш с другарчето си как преди малко направо те е побъркал (в хубавия смисъл на думата) с действията си. Без значение за какво става дума - от техниката му до целувките.

Повечето хора имат по тялото си няколко тайни местенца, които са особено възприемчиви на докосване, облизване, гъделичкане или целувки точно след секс. Възможно е да са навсякъде – от ямката под шията до вътрешната страна на китките, където кожата е по-тънка. Трябва само да ги откриете.

Остави твоя човек да се излежава блажено и нищо неподозиращ в леглото. През това време вземи хавлия, натопена в топла вода и обтрий областта под корема му. След секс телесната температура е повишена, но по-добре не използвай студена кърпа, защото ще приземиш гаджето си твърде скоростно, при това на твърда почва. Усещането от топлината със сигурност ще му е по-приятно.

Няколко минути след сексДокато лежите странично в поза лъжички, сложи ръката му на гърдите си и обгърни коленете му с вътрешната част на твоите. Сигурно си установила, че мъжете не изгарят от желание да говорят след секс, просто така са устроени. Но с тази маневра ще се почувствате по-близки без да сте обелили и дума.

ОК, приемаме, че на твоя човек не му е до приказки в момента. Но пък нищо не му пречи да слуша! Стига да става въпрос за нещо лежерно и отпускащо. Дръж дистанционното на уредбата наблизо, така че да можеш да натиснеш play без да ставаш от леглото. Няколко предложения за музикален фон: Лени Кравиц, Стинг или диск със сборна компилация

Сътворете изпепеляваща секс-фиеста като редувате продължителни дълбоки целувки и нежни ухапвания. Различните видове докосване с устни ще накарат ендорфините ви (хормоните на щастието) да скочат до седмото еротично небе.

Обонянието на някои мъже се изостря след еякулацията. Използвай този факт, за да доставиш още една доза удоволствие и на двамата - запали ароматна свещ с мирис на ванилия или канела, които имат ефекта на афродизиак.

Много представители на другия пол обожават да се излежават блажено след като приключат с палавите занимания. При това в този момент държат да получат колкото се може повече физическо пространство в леглото. Спокойно, не всичко е загубено! Вместо да се отдръпнеш нацупено настрана, можеш да създадеш повече близост помежду ви без грам докосване. Просто легнете странично с лице един към друг или по гръб и хванати за ръце.

Заведи сладурчето си под душа петнайсетина минути след финала. Разменяйте си нежни ласки, докато се сапунисвате взаимно под галещата водна струя. Бонус съвет: използвайте пенест сапун или душ гел. Тази маневра е секси по един грижовен начин.

Един час след секс
(известен още като „възстановителен“)

Прокарай деликатно някоя част от тялото си – върховете на пръстите, кичур коса или гърдите си – през устните на твоето другарче. Това е сигурен начин да го наелектризираш отново! В зоната около устата са концентрирани огромно количество нервни окончания, които реагират безотказно на докосване.

Наред с всичко останало, което похапвате след секс, включете в менюто си и афродизиак, който да вдигне нивото на кръвната ви захар. Идеални за целта са продукти, които съдържат известно количество мазнини и въглехидрати като шоколада или сладоледа да речем.

Ще накараш половинката си да копнее за следващото ви еротично преживяване ако подхвърлиш небрежно нещо пикантно или намек за твоя порочна фантазия. Перфектният пример: „Иска ми се следващия път, когато правим секс, да пробваме пред голямо огледало.“ Резултатът е повече от ясен, нали?! В главата на твоя човек ще се загнезди вълнуваща картина, която той ще изгаря от желание да осъществите при първа възможност.

Дръж комплект зарчета до леглото си. Организирайте си палава забава – с тяхна помощ можете да решавате кой от двама ви ще направи нещо на другия. Например ако хвърлиш 5, гаджето ти получава пет горещи целувки под линията на корема. Ако на него му се падне 2, трябва да ти прави масаж на стъпалата в продължение на две минути. На бас, че не след дълго зарчетата ще се озоват на земята, а вие двамата ще се занимавате с нещо още по-забавно!

Облечи се малко. Сложи нещо, което покрива прелестите ти, но знаеш, че действа възбуждащо на приятеля ти. В зависимост от личните му предпочитания, това може да значи всичко от сутиен и прашки до старата му избеляла тениска. Така ще подготвиш почвата за нажежаващ стриптийз.

Помоли го да се обърне по корем и го поглези с еротичен масаж на дупето. Започни с нежно хапане по меките му части, след това прави кръгови движения като продължаваш да засмукваш плътта му докато леко галиш останалата част от дупето му. По този начин косвено стимулираш члена. С други думи това е изненадващо вълнуващ начин да накараш кръвта на твоя човек скоростно да се придвижи надолу за втори похотлив рунд.

Петнайсет минути по-късно го заведи под душа. Взаимните ласки след секс имат особен еротично-грижовен заряд.

Порочна дрямкаТвоят човек се унася веднага след секс? Не е болка за умиране! По време на оргазма тялото отделя химикали, които те карат да ти се спи. Ако гаджето ти има нужда от няколко минутна дрямка преди пост-сексуалните ви занимания, приеми го като знак за задоволеност!

Забранено след секс
Виж четири сигурни начина да убиеш ентусиазма на гаджето си след горещия финал.


Започваш сериозен разговорГлавата на мъжа е толкова изпразнена от съдържание веднага след като е свършил, че нищо чудно да не си спомня дори бащиното си име, камо ли да отговаря смислено на въпроси с повишена трудност.

Искаш повторение преди той да е готовХайде сега, дай на момчето глътка въздух, за да влезе отново във форма. Номерът е да го накараш да се чувства като Супермен, а не като Хю Хефнър без виаграта му.

Използваш съкратени фрази като „К`во стаа?“Ако изтърсиш нещо подобно в този момент, единственото, с което ще му се иска да ти отговори е: „По дяволите, как по-бързо да се измъкна от тази спалня без да ме забележиш?“

Превърташ ТВ-каналите
Едно е да си лежиш кротко на дивана и да хвърляш от време на време око на екрана, но съвсем друго е да загубиш собствен говори и картина, докато се прехласваш в телевизора. Отстрани погледнато това е все едно да кажеш на човека в леглото до теб, че гледането на някоя сапунка ти въздейства по-вълнуващо от онова, което сте правили заедно допреди малко.

Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи