Кристъл призна защо заряза Хю Хефнър




Кристъл призна защо заряза Хю Хефнър

Бившата годеница на Хю Хефнър Кристъл Харис сподели причините, поради които отмени сватбата.

„Той води такъв начин на живот, който не може да се нарече нормален. Наоколо непрекъснато има тълпи от момичета. Това не е за мен, проплакала Кристъл.

Момичето добавило още, че не била за брак, тъй като всичко станало прекалено бързо, освен това не била морално готова за семейния живот, съобщи NY Daily News.

Според 25-годишния модел Хефнър й признал, че е организирал сватбата единствено заради нея: „Той мислеше, че имам нужда от това“.


След като двамата обсъдили перспективите си, стигнали до извода ,че трябва да се разделят. „И двамата се почувствахме облекчени“, добавя Кристъл.

Сватбата трябваше да се състои на 18 юни в имението "Плейбой", а на церемонията бяха поканени 300 души.
Сега Кристъл се притеснява как ще забавлява 15-те си роднини, които е трябвало да се забавляват на събитието.

Междувременно изоставеният годеник Хю Хефнър съобщи, че ще постави стикери "Булката беглец" върху снимката й на корицата на новия брой на списанието.

По нещастно стечение на обстоятелствата новият брой на сп. "Плейбой" излиза на 17 юни със снимка на Харис на корицата и с надпис "Принцесата на Америка... представяме ви госпожа Кристъл Хефнър". В интерес на журналистическата точност Хю Хефнър бързо е открил как да се справи със ситуацията.

"Скорошните събития наложиха върху корицата да бъде поставен специален стикер. Ще го видите по вестникарските будки", пише създателят на сп. "Плейбой" на страницата си в Туитър. Голям червен стикер, представящ "Булката беглец в този брой", покрива повечето от долната част на тялото на Кристъл Харис. На снимката обаче се вижда обичаният кокершпаньол на Хефнър, който годеницата му е взела със себе си, след като се е изнесла от имението "Плейбой".
Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи