Диляна Попова не е татуирала Таки





Диляна Попова признава, че започва да се пристрастява към татуировките и иска да си направи още една

Диляна Попова не е татуирала Таки

Татуировките ми са лични, но не са посветени на никого. Нямам татус, който да е правен заради Таки, твърди Диляна Попова пред Bliasak.bg.
Тя признава, че започва да се пристрастява към татуировките и иска да си направи още една. Красивата манекенка обаче още не е решила къде, тъй като не иска да се набиват на очи и предпочита да се татуира на по-скришни места. Ние от Kliuki.bg бихме й предложили едно тайно местенце, но това е друга тема…

Връзката на Диляна Попова със страховития гръцки бос Христофорос Аманатадис-Таки не е тайна. Още преди година манекенката призна, че е имала афера с него, но вече са разделени.

Брюнетката може и да изглежда тиха вода, но определено е доста „дълбока”. Че Диляна Попова си пада по лошите момчета, не го доказва само връзката й с Таки.

Наскоро стана ясно, че друг един гамен – Жоро Главата, също е хлътнал по манекенката. Явно лошото момиче в Диляна Попова търси лоши момчета.

Дичо от Д2 също не беше „цвете за мирисане”, като се има предвид фетиша му към групов секс. Той неведнъж е настоявал Диляна да задоволи желанията му, но манекенката е била против и това ги е разделило, призна самата тя.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи