Лили Иванова разкри своята диета





Лили Иванова разкри тайната на своята виталност

Лили Иванова разкри своята диета

Лили. Име, което носят хиляди българки. Вече половин век обаче Лили не е просто марка или название на известна певица. Лили е единствена в България! Тя е еталонна възвишен талант, съчетан със завладяващо очарование и невиждан работохолизъм. За примата на естрадната музика е изписано много.

Думите са еднакво крайни – и възхвалите, и обидите са натоварени със силен емоционален заряд. Изводът обаче е един -Лили е висока класа. Тя знае цената си и никога не прави компромиси със себе си. Има граници и принципи, които през всички тези години не престъпва. Тя си остава истинска, амбициозна и притежаваща огромна сила на духа и волята си жена.

Ето каква е диетата на Лили Иванова, споделена от нея за „Уикенд за жената”.

„Не ям много. Това е най-лесното и простото. Имам си специална диета, която сама съм си измислила. Като я кажа на някого, и ми отвръщат: „Аз не мога така!“. Ами като не можеш, тогава яж и дебелей!

А аз не стоя гладна. Сутрин, като стана, изпивам една чаша топла вода. После изпивам едно кафе с малко млекце и това е и закуската, и обядът ми, Защото ставам към 13 ч. Изгладнявам към 4-5 следобед и тогава изяждам една попара със сирене. Едно малко сухарче с много малко сиренце и гореща вода. Без захар и без сол. След това храната, която е малко по-здрава, я пазя за вечерта, защото човек, като е гладен, не може да заспи. Това важи и за мен, затова късно вечерта към 9,10 или 11 ч, изяждам един или два белтъка с малко сол.

Обичам да си хапвам и карфиол с мед, много е приятно. Месо не ям” – споделя Лили Иванова.
Лили Иванова разкри тайната на своята виталност

„Не ям месо, защото не зная какво е това месо. Хората от екипа ми – Иван Салчев и Ангел Попов, ме снабдяват с прясно млекце, което е от истинска крава, и с яйца от истинска кокошка. Научих се и да правя кисело мляко. Научих и Салчев, и сега, като се чуем по телефоните, все се питаме „твоето стана ли, а твоето стана ли“. И си имам кисело млекце в хладилника винаги. Ако прегладнея, може да си хапна млекце със сухарче или с мед… Човек, като иска, няма да остане гладен, но аз не се тъпча с тестени неща, хляб не ям… само тези сухарчета, но те са толкова малки… и максимум да изям 4-5 на ден. И още нещо: след всяко ядене изпивам по една чаша преварена гореща вода” – разкрива певицата.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи