Наталия Симеонова плаща на жиголо с парите на Денис




Феята на любовта не пести средства, за да получава ласки от младока

Наталия Симеонова плаща на жиголо с парите на Денис


Въпреки че водещата на „Море от любов” преди няколко години се раздели със съпруга си Денис Ризов и дълго страдаше, че не може да бъде с мъжа на живота си, сега тя очевидно е на друго мнение.

Наталия не е толкова нещастна в любовта и самотна, както се твърдеше. От няколко месеца водещата поддържа интимна връзка с добре сложен младеж с тренирани тяло и къса подстрижка. Младокът бил с явен афинитет към по-възрастни дами. Благодарение на това и Наталия усетила какво е да има в леглото си млад левент.

Мисис „Море от любов” продължава да живее в семейната къща, предоставена й от Денис Ризов и всеки месец получава солидна издръжка в размер на 5000 лева от екс съпруга си милионер. За да си спести обвиненията, че е жена със спорно поведение, Наталия криела дори от близките си, че има нов любовник, който обаче се ширел необезпокояван из баровския имот. Хора, претендиращи да са вътре в интригата злобно подмятали, че всъщност Симеонова плащала за любовта му. Здравенякът бил на пълна издръжка на романтичната водеща. Музикантът от „Ахат” пък също не си губел времето и сменял манекенка след манекенка. На всяко светско събитие се явявал с различна красавица.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи