Скандал! Емануела вади кирливите ризи на Алисия


Емануела обяви война на Алисия във Фейсбук, червенокоската е бясна на Алисия, задето й изхвърлила кучето

Доскорошните най-добри приятелки Алисия и Емануела са напът да се превърнат в най-големи врагове. И то заради едно куче. Фолк дивата Емануела явно е приела за кръвна обида решението на Алисия да захвърли кученцето, което й подари. Това стана повод Емануела да излее гнева си във Фейсбук върху бившата на Валери Божинов, видя bliasak.bg.Изпълнителката на „Духай” дори намеква за близки отношения между Алисия и шефа на Ара мюзик. Според Емануела той е готов на всичко за блондинката – само да му изсъска и той замлъквал. Случвало се само каквото Алисия каже, разкрива бъдещата булка.


По думите на Емануела постъпката на Алисия е „адски тъпа”. Червенокоската й подарила кученцето като жест на приятелство, а тя го захвърлила. „Помисли се за Виктория Бекъм”, гневи се Емануела на стената си във Фейсбук.


С това Емануела подхваща „студена война” срещу Алисия. Топлите й отношения с шефа на Ара са само една от кирливите ризи, които червенокоската вероятно ще извади.


Припомняме, че това не е първият конфликт между двете диви. Преди време певиците открито влязоха в спор, който завърши с дърпане на коси и бой. Емануела се нахвърли върху Алисия и й заби среден пръст в лицето, призна тогава самата Алисия.Май предстои втори рунд?!

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи