Йоана Буковска прави ретро сватба през август




Сватбата на Йона Буковска и нейния приятел Иван ще е през август

Йоана Буковска прави ретро сватба през август


Тогава се навършва година от смъртта на майка й. За сватбения си ден Йоана Буковска избрала романтична церемония в ретро стил. Младоженецът вече е запазил кола под наем от далечната 1930 г., която да ги отведе до гражданското. Говори се, че автомобилът е прословутият „Форд Т” или „Тенекиената Лизи” – първата кола със серийно производство. У нас има само няколко такива автомобила.

Макар това да е първият брак на звездата от „Дунав мост”, тя ще облече булчинската рокля за втори път. Преди десет години актрисата се венча за колегата си Чочо Попйорданов в църковен храм, но граждански брак така и не сключиха. Преди няколко лета артистичното семейство се разпадна с гръм и трясък, взаимно прехвърляйки си вината за раздялата.

Съдбата среща Йоана и бъдещия й съпруг Иван в новогодишната нощ преди 2 години и половина. Компаниите им празнували в едно и също заведение. В разгара на купона двете групи се смесили и така актрисата се запознала с бъдещия си мъж. Новогодишната еуфория продължила в столичен пиано бар.

Месец по-късно Йоана поканила Иван на гости, а след броени дни заживели под един покрив.

Буковска обяви, че ще пази в тайна сватбата си от медиите, но ние сме убедени, че церемонията е насрочена за август.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи