Бисери на наши и чужди звезди





Хю Хефнър

Ако си в добро здраве, възрастта е просто цифра, Когато бях на 20 години, излизах с 20-годишни момичета, сега когато съм на 85 – правя същото.

Скарлет Йохансон
Скарлет Йохансон
Майка ми Мелани ме учеше за живота, без да ми забранява или да ме кара да правя нещо, а просто като ми разказваше как тя вижда нещата. Например тя не ми е казвала: Не употребявай нарко­тици. Аз знаех, че тя не ги одобрява и се замислях: Защо не ги одобрява?


Камерън Диас


Най-секси думата в английския език е „секс“. Има нещо в нея не мислите ли? Сексът е любимият ми спорт! Какъв е най-добрият начин да имаш настроение? Аз винаги съм в настроение за секс.


Бориса Тютюнджиева


Моят „спонсор“ са родителите ми, но смея да твърдя, че от средата на миналата година аз лично съм изкарала доста пари от ангажименти. Не си пред­ставям да бъда с някой мъж заради някакви парцалки.


Елена Станулова
Елена Станкулова
Не мога да разбера завистта на хората. След като влязох в парламен­та, всички се обърнаха срещу мен и започнаха да ме нападат. Всеки ден чета за себе си аб­сурдни неща. Но това е България.


Лора Караджова


Какво странно виждат всички в това, че младо и красиво момиче се съблича гола за списания. Не съм направила престъ­пление, тялото си е мое и ще си го показвам където искам.


Антония Петрова

Всеки, който желае или има нужда, е хубаво да се възползва от постиженията на съвременната медицина. Но според мен всичко трябва да е в разумни граници и без да се прекалява.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи